Karting ja RC-autojen tutustumispäivä

Salon Urheiluautoilijat järjestävät karting ja RC-autojen tutustumispäivän sunnuntaina 7.4 klo 12:00 – 16:00 Salon torilla. Torille rakennetaan testiradat niin karting kuin RC-autoille. Tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla sähkökäyttöisellä radio-ohjattavalla autolla ajoa ja karting autoa pääsevät kokeilemaan nuoret aina 145 cm maksimipituuteen asti.

Jos autourheilu kiinnostaa niin nyt on mahdollisuus tulla kuulemaan lisää lajeista ja tavata lajien harrastajia.

Pienoisautoilu Salossa

Kavilannummen pienoisautorata

Salon Urheiluautoilijoilla on pienoisautoilutoimintaa ympäri vuoden, talvikausi lokakuusta – huhtikuuhun ajetaan Meritalonkoulun liikuntasalissa sunnuntaisin klo 15:00 – 18:00 sähkökäyttöisillä 1:10 kokoluokan rata-autoilla. Kesäkaudeksi vaihdetaan ulkoradalle, joka sijaitsee Kavilannummen moottorirata-alueella osoitteessa Kavilannummentie 160, 24130 Salo. Rata on tarkoitettu 1:8 ja 1:10 kokoluokan radio-ohjattaville polttomoottori ja sähköautoille. Kesäkausi alkaa toukokuussa ja kestää aina syyskuun loppuun, radalla pääsee ajamaan ajoaikojen puitteissa ti, ke, to 12:00 – 20:00 ja la 11:00 – 16:00.

Radoille lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita katsomaan ja tutustumaan lajiin. Seuralta löytyy myös autoja, joilla pääsee kokeilemaan radio-ohjattavalla autolla ajoa.

Kartingin harrastusmahdollisuudet hyvät

SWK Fin ry:n kartingrata Paimiossa

Saloa lähin kartingrata sijaitsee Paimiossa ja on SWK Fin ry:n ylläpitämä rata. Rataan uusittiin vuonna 2018 asfaltti ja näin rata on nyt ensiluokkaisessa kunnossa tarjoten hyvän harrastuspaikan kartingille. Karting on laji jossa voi aloittaa kilpailemisen 6-vuotiaana, harrastamisen ja ajoharjoittelun voi aloittaa jo aikaisemminkin. Karting tarjoaa pohjan melkeinpä kaikille autourheilulajeille ja sopiva luokka löytyy kaikenikäisille, aikuisillekin!

Jos karting harrastus kiinnostaa ja haluat lisätietoa, ole rohkeasti yhteydessä meihin ja alla linkki kartingin aloitusoppaaseen josta löytyy lisää tietoa.

Karting- Aloita nyt!

Tule tapaamaan meidät Salon torille!