Rengas Turku Sprint ajetaan 7.5. Kiikalassa

Kuva: TeeJii Motorgraphy

Salon Urheiluautoilijoilla ja seuran puuhaihmisillä oli talvella mahtava tilaisuus järjestää rallisprint-kilpailu. Tie oli hieno ja kaikki piti sujua mallikkaasti kunnes talvi vaan loppui kesken ja kilpailu jouduttiin ensin siirtämään ja lopulta perumaan. Nyt on kesäkausi tuloillaan ja seura laittoi uutta matoa koukkuun.

Salon UA sai kalenteriin päivämäärän 7.5. kesäkauden sprinttiin, johon löytyi hieno tie Kiikalasta ja pitkäaikainen yhteistyökumppani Rengas Turku Oy. Myllykulmankaari on ollut useaan kertaan osana rallien erikoiskoetta. Tämä hyväpintainen yksityistie toimii nyt sprinttiratana, jolla on pituutta 4 km. Tarjolla on siis oiva tilaisuus testata kalustoa vaikka kesän rallikautta silmälläpitäen.

– Iso kiitos kaikille seuran aktiivisille puuhaihmisille ja yhteistyökumppaneille hienosta tekemisen meiningistä. Nyt on tulossa hieno kilpailu kunnon soratiellä, kiittää kilpailun johtaja Kati Muntola kaikkia tykö auttaneita.

Sprinttejä järjestetään usein teollisuusalueille ja yms. paikkoihin tehdyillä radoilla. Salon seudulla ei oikein ole sopivaa paikkaa siihenkään ja haussa on ollut valmis tie, josta saadaan sopiva lenkki. Nyt sellainen löytyi ja tämä sopii erinomaisesti ralliautoille ja rallin harrastajille.

Tervetuloa Kiikalaan kaikki Rallisprintin harrastajat!