Kaakinen-Järvinen RSJM osakilpailuvoitto SM O.K. Auto-rallissa

Jere Kaakinen ja Kasperi Järvinen SM O.K. Auto-rallissa.

Kouvolassa ajettiin SM O.K. Auto Ralli, jossa Jere Kaakisen BMW liikkui voittoisasti.
Salon UA:ta edustavat Jere Kaakinen ja Kasperi Järvinen kävivät Kouvolassa pokkaamassa junioreiden SM-osakilpailuvoiton. Rallien SM-osakilpailut on nykyään yhdistetty siten, että yleisen luokan ja junioreiden pisteet jaetaan samoissa kilpailuissa.

– Kisaan lähdettiin pitkän tauon jälkeen, tosin testikilometrejä oli takana kohtuullisen mukavasti. Kartturille viikonloppu oli erityinen, sillä kyseessä oli ensimmäinen kilpailu. Ensimmäisellä erikoiskokeella oli pientä säätämistä jarrubalanssien kanssa. Siitä kisa lähti etenemään hienosti ja maaliin tultiin voittajana 2,6 sekunnin marginaalilla. Suorituksen arvoa nostaa 30 sekunnin aikasakko eli ilman sitä voittomarginaali olisi ollut hurjaa luokkaa. Tosin pienikin ero riittää voittajalle.

Kausi jatkuu heti seuraavana viikonloppuna Länsirannikon Rallissa 12.9. ja SM-pisteitä jahdataan jälleen Pohjanmaa Rallissa 25.9.

Yleiskilpailun kärki oli 1. Emil Lindholm, 2. Teemu Asunmaa, 3. Mikko Heikkilä ja moninkertainen Suomen mestari Juha Salo ehti neljänneksi. Jari-Matti Latvala ja kartturinsa Juho Hänninen voittivat myös luokkansa ja olivat samalla lisäluokkien nopeimpia. He olivat liikkeellä Toyota Celica GT Fourilla eli 80-luvun loppupuolen Historic-autolla. Jari-Matti olisi ollut kokonaiskilpailun 5.