Hellström nosti sarjasijoitustaan hienosti Heinolassa

Markus Hellström ajoi toiseksi Jari-Pekka rallissa. Kuva: Marko Kyöstilä

Markus Hellström ja Tapio Järvi lähtivät viikonlopun Jari-Pekka ralliin tavoitteenaan nostaa sijoitustaan sarjan viidenneltä paikalta roimasti ennen kauden päättävää Petäjäveden osakilpailua.

Rallin reitti oli kaksikon mieleen, ja viimeaikainen positiivinen vire nostatti miehistön tunnelmaa heti kilpailun aamuna. Heidän rallinsa meni aika tyypilliseen tyyliin nousujohteisesti, ja kun vielä muutama kilpailija haksahti ajonvirheen takia ulosajoon, lopputuloksena oli yleiskilpailun ja luokan toinen sija.

Kaksikko on nyt myös sarjassa toisena, joten F-Rallisarjan päättävään Petäjäveden Kyläseppäralliin jää viime kauden tapaan paljon panosta, kun mahdollisuutena on jopa sarjan voitto.

– Meillä oli Tapsan kanssa mukava ja suunnitelmien mukaan onnistunut rallipäivä kivassa syyssäässä. Tästä on hieno lähteä sarjan viimeiseen kilpailuun, ja kun vielä ennen sitä ajamme Salo – Turku SM-rallin Suomi Cup -luokassa syyskuun viimeisenä viikonloppuna. On aina kiva kilpailla kotikonnuilla ja nähdä tuttuja sekä tukijoita reitin varrella, kommentoi Hellström ilosta puhkuen rallin jälkeen.

Teksti: Tero Nättiaho