Hellström-Järvi kovin tavoittein Heinolan Jari-Pekka ralliin

Hellström-Järvi-parivaljakko on valmiina Jari-Pekka ralliin. Kuva: teeJii.net.

Markus Hellströmin ja Tapio Järven kausi sai uuden suunnan elokuussa, kun MM-rallin yhteydessä ajettu Vetomies-kilpailu päättyi kovan taistelun ja nousun jälkeen kolmanteen sijaan. Lauantaiseen F-rallisarjan osakilpailuun kaksikko lähtee luottavaisena.

Hellström oli erityisen tyytyväinen Vetomies-kilpailun päättäneeseen Leustun EK:hon, koska siellä ajo sujui hyvin ja auto toimi moitteettomasti. Hän on ajanut Vetomiehen jälkeen muutaman testin ja 0-autona Karjaalla viime viikonloppuna.

Tulevana lauantaina ajetaan neljäs F-rallisarjan viidestä osakilpailusta Heinolan alueella. Reitin Hellström ja Järvi nuotittavat perjantaina. Lauantain urakka alkaa kello 11 aikaan ja kilpailun maali on viiden erikoiskokeen jälkeen kello 16 aikoihin.

– On mukava lähteä taistelemaan sarjassa noususta ja kovista sijoituksista Vetomiehen jälkeen, kun viimeisen erikoiskokeen tulosten perusteella tiedämme, että vauhtimme riittää tässä sarjassa mihin vain. Auto tuntuu nykyisine säätöinen erittäin luotettavalta, pohdiskeli Hellström ennen Heinolaan lähtöä kotonaan Salossa.

Kaksikko on ennen kahta viimeistä osakilpailua sarjassa viidentenä, mutta odotukset kokonaiskilpailussakin ovat vielä toiveikkaat. Tyypillisesti tässä tasaisessa sarjassa on syksyn kilpailuissa tapahtunut paljon ja tulokset menneet ristiin, joten hyvällä omalla suorituksella saanee paljon hyvää aikaan.

Teksti: Tero Nättiaho.