Pienoisautoilun tutustumisilta 19.11

Salossa pienoisautoilua, eli tutummin RC-autoilla ajamista pääsee harrastamaan ympäri vuoden. Talvikausi ajetaan sisäradalla, joka on tarkoitettu 1:10 ja 1:12 mittakaavan sähköautoille.

Talvikausi ajetaan Uskelan Koulun liikuntasalissa (Anjalankatu 5, kulku liikuntasaliin koulun sisäpihalta) sunnuntaisin klo 17:30-21:00, sekä ajokertojen välissä pidetään autojen rakentamis- / huoltoiltoja seuran toimistolla. Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kokeilemaan ajamista RC-autoilla tulevana sunnuntaina! 

Viikoittain ajamme sisäradalla pääsääntöisesti 1:10 mittakaavan rata-autoilla, ajokerta koostuu vapaasta harjoittelusta sekä kilpaeristä, joita ajamme illan aikana useampia.

Pienoisautoilu sopii monen ikäisille, harrastajia löytyy aina jopa alle 10 vuotiaista yli 50 vuotiaisiin konkareihin. Nuoremmilla kuljettajilla on hyvä olla vanhempi mukana hoitamassa akkujen latauksia ja auton huoltoja / kunnossapitoa. Moni vanhemmista ajaa myös itse.

Seuralta löytyy muutama auto, joita voi kokeilla tai vaikka käydä muutaman kerran ajamassa ja katsoa olisiko tämä itselle sopiva harrastus. Jos siitä innostuu, niin sitten edessä on oman auton hankinta. Aloittaessa harrastuksen oman auton hankintaa pitää varata rahaa noin 300 – 400€, toki myöskin löytyy käytettyä kalustoa joka saattaa olla hieman edullisempaa. 

Jos sinulle jäi jokin asia mietityttämään, voit olla yhteydessä lajivastaavaan ja kysyä lisää. Kalle Kyyrö   050 325 4369   kalle.kyyro(at)gmail.com

Tervetuloa ajamaan pienoisautoilla!