Muutoksia AKK:n palveluissa

Liiton jäsenpalvelut ovat toiminnassa lomautusten aikana suurimmalta osin, mutta vaste- ja toimitusajoissa voi olla viivettä. Yhteyshenkilönä kaikissa liiton palveluissa tänä aikana toimii pääsihteeri Anssi Kannas (yhteystiedot alla).

Katsastuskortit

Katsastuskorttien tilaaminen ja käsittely toimii normaalisti. Pyydetään käyttämään ensisijaisesti nettitilauslomaketta. Katsastuskorttien toimittamisessa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.

Kilpailijalisenssit

Kilpailijalisenssien osto on mahdollista normaalisti KITI-järjestelmässä. Tällä hetkellä liitto ei ole linjannut poikkeuskäytäntöjä esim. lisenssimaksujen osalta mikäli kausi jäisi hyvin lyhyeksi Koronaviruksen takia. Lisenssivakuutus (urheilijan tapaturmavakuutus) on voimassa myös harjoiteltaessa niin ajoharjoittelussa kuin oheis- ja kuntoharjoittelussakin.

Kilpailukalenterin siirrot

Kevään peruttujen kilpailujen siirtohakemusten jättäminen on ohjeistettu erikseen tässä tiedotteessa.

Kilpailutoiminta

Tällä hetkellä kilpailutoimintaa on Digitaalisen Autourheilun kilpailuissa. Lisätietoa nettisivuiltamme mm. Digitaalisen Rata-ajon eSM sarjasta.

Koulutukset

Koulutuksia ja tutkintoja järjestetään poikkeusaikana sähköisinä e-koulutuksina. Koulutuskalenteri ja ilmoittautumiset KITI-järjestelmän kautta.

Lajiasiat

Lajiasioissa ja kysymyksissä liiton yhteyshenkilönä toimii liiton pääsihteeri Anssi Kannas, anssi.kannas(at)autourheilu.fi tai 050 300 1244. Lajiryhmien suorat yhteystiedot löytyvät lajin omilta sivuilta.

Luokitustodistukset

Tällä hetkellä luokitustodistuksia ei voi tilata.

Toimitsijalisenssit

Toimitsijalisenssihakemuksia käsitellään normaalisti. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisenä lisenssit(at)autourheilu.fi sähköpostiin. Käsittelyajoissa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.

Verkkokauppa
Verkkokauppatilauksia otetaan vastaan normaalisti. Tilausten toimituksessa voi olla normaalia pidempi viive tänä aikana.


Yhteystiedot:
Anssi Kannas
Pääsihteeri
050 300 1244
anssi.kannas(at)autourheilu.fi