AKK-tiedote 11/2020

Liiton toimisto etätöissä | Uusi mobiilikortti käyttöön tammikuussa | Hyötyautojen asiakasetu


SUOSIMME ETÄTÖITÄ

Pääkaupunkiseudulla koronavirus leviää vauhdilla, joten suosimme liiton toimistolla etätöitä. Otathan liittoon ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.  

Mikäli asiasi vaatii ehdotonta käyntiä toimistolle, soita 040 847 0155/ Timo Lampinen ja varmista, että toimistolla on asiasta vastaava henkilö paikalla. Yhteystiedot ja vastuualueet tästä.

Asioidessasi liiton toimistolla, huolehdithan siitä, että käytät kasvomaskia ja käsidesiä, joita saat alakerran tuulikaapista. Pidetään yhdessä huolta turvallisesta ja vastuullisesta asioinnista asiakaspalvelutilanteessa.


UUSI MOBIILIKORTTI TULOSSA – KITISSÄ PUHELINNUMERO OIKEIN?

Otamme käyttöön tammikuussa 2021 uuden mobiilikortin – Cardun. Mobiilikortin latauslinkki lähetetään kaikille AKK:n jäsenille tekstiviestillä siinä vaiheessa, kun AKK:n jäsenmaksu on maksettu. Tarkistathan nyt, että omat perustiedot ja erityisesti puhelinnumero on KITI:ssä oikein, jotta mobiilikortin lataamiseen liittyvä tekstiviesti löytää perille.

Uusi mobiilikortti kannattaa tammikuussa ladata, sillä kortin alta löytyy oman ID-numeron lisäksi myös jäsentiedot, voimassa olevat kilpailija- ja toimitsijalisenssit sekä tutkinnot. Lisätietoja ja ohjeita mobiilikortista lähetämme tammikuussa.


LAATUA, JOKA IHASTUTTAA

Saat Volkswagen Crafter -retkeilyauton kotimaisella Carsport-varustelulla nyt asiakasetuhintaan. Etusi jopa 4 820 euroa! Retkeilyauton runsaat tavara- ja matkustustilat sopivat mainiosti myös autourheilijalle. Crafter hurmaa 177 hv (130 kW) moottorilla ja automaattivaihteistolla. Kaiken lisäksi, auto on kokonaan vapaa autoverosta! Tutustu mallistoomme tästä.