Toimintaohjeita peruuntuneiden koulutusten ja tutkintojen osalta

Koronavirustilanne ja Suomen hallituksen linjaukset vaikuttavat luonnollisesti myös AKK:n koulutuksiin ja tutkintoihin, jotka on kilpailujen lisäksi peruutettu toukokuun loppuun saakka.

Tavoitteenamme on, että kevään osalta peruuntuneet koulutukset ja tutkinnot järjestetään myöhemmin tai vaihtoehtoisia järjestämistapoja hyödyntäen, jotta kilpailukauden avautuessa voimme kaikki keskittyä kilpailutoimintaan.

Toimitsijakoulutukset.

Koulutustilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka. Vuoden 2019 lopussa päättyneiden päätoimitsijalisenssien voimassaoloa jatketaan ilman koulutuksia vuoden 2020 loppuun asti. Koulutustarjontaa pyritään lisäämään verkkokoulutusten muodossa.

Tutkinnot.

Tutkintotilaisuudet peruutetaan toukokuun loppuun saakka, mutta korvaavia tutkintoja pyritään järjestämään verkkotutkintoina. Tiedustele verkkotutkintoja alueesi koulutusvastaavilta (alueet näet tästä) tai tarkista verkkotutkintojen tilanne tutkintokalenterista. Jo maksettujen, peruuntuneiden tutkintojen maksuja voi siirtää ottamalla yhteyttä riikka.nikander(at)autourheilu.fi. Ilmoitathan viestissäsi mikä tutkinto on peruutettu ja mille tutkintopäivämäärälle maksu siirretään.

Rataleimatutkinto.

Kalenterissa olevat rataleimatutkinnon teoria-osuudet (28.3 ja 4.4) pidetään sovittuina ajankohtina etäyhteyksillä (Microsoft Teams-työkalu). Rata-ajokoe järjestetään heti, kun tilanne niin sallii. Tarkemmat ohjeet lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille sähköpostilla.