Säännöt

Mopoautojen liikenne- ja ajotaitokilpailu 23.3.2018

Säännöt

 1. Kilpailun järjestäjänä on Salon Urheiluautoilijat ry.
 2. Osallistumiseen ovat oikeutettuja 15-17 vuotiaat kuljettajat, joilla on ajokortti AM/121. Osallistuminen edellyttää ajoneuvona kevyttä nelipyörää (pois lukien mönkijät).
 3. Ilmoittautuminen kilpailuun tapahtuu ennakkoon salon Urheiluautoilijat ry:n nettisivujen salonua.fi/mpp/ilmoittaudu kautta viimeistään 19.3.2018 mennessä.
 4. Ilmoittautuminen kilpailupäivänä kilpailupaikalla Salorankatu 2, 24240 Salo klo 17:30.
 5. Jokaisen kilpailijan on ilmoittauduttava paikalle saapuneeksi, jonka yhteydessä tarkistetaan ajokortti ja auton paperit. Auton on oltava rekisteröity liikennekäyttöön sekä katsastus- ja liikennevakuutus voimassa.
 6. Ensimmäisen kilpailijan lähtöaika kilpailuun on klo 18:00 ja siitä jatkuen numerojärjestyksessä kahden (2) minuutin välein.
 7. Kilpailijat saavat reittikartan, johon on merkitty ajettava reitti sekä reitillä olevat tehtävärastit. Annettua reittiä on noudatettava ja siltä ei saa poistua kilpailun aikana. Reitiltä poikkeaminen aiheuttaa kilpailusta hylkäämisen. Reitillä ajetaan yleisellä tiellä vallitsevien liikennesääntöjen mukaisesti ja muun liikenteen seassa.
 8. Kun saavut tehtävän suoritus paikalle noudata liikenteen ohjaajan ja suorituksen vastaanottavan henkilön ohjeita.
 9. Maaliin saapumisen jälkeen palautetaan pistekortti ilmoittautumispisteeseen.
 10. Kaikkien kilpailijoiden saavuttua maaliin tarkistetaan pistelaskenta ja jaetaan palkinnot heti tulosten valmistuttua.
 11. Kolme (3) parasta palkitaan pokaalein ja autokoulun lahjakortein (1. 300€, 2. 100€ ja 3. 50€), sijat 4. – 10. palkitaan erilaisin lahjakortein ja esinepalkinnoin. Tasapisteiden sattuessa voittaja ratkaistaan arvalla tasapisteissä olevien kilpailijoiden kesken.

Rehtiä kilpailua toivottaa,
Salon Urheiluautoilijat ry

Kilpailun reitti