JÄSENTIEDOTE 3/2018

HARJOITUSAJOPÄIVÄ – SAUKKOLAN EK 20.5.2018

Järjestämme harjoitusajopäivän Saukkolan EK:lla sunnuntaina 20.5.2018. Tässä on hyvä mahdollisuus testata kalustoa ennen Kaasujalka Rallia ja samalla oiva tilaisuus myös tutustua toisiimme yhteisen tekemisen merkeissä. Toimitsijajaoksella on oma tapahtuma samaan aikaan, jossa on mahdollisuus joko kokeilla ajoa itse tai päästä ralliauton kyytiin.

RALLIN KULJETTAJAT

Tervetuloa harjoittelemaan ja testaamaan autojanne. Saukkolan EK on varattu vain meidän käyttöön neljäksi tunniksi vapaaseen harjoitteluun / testaukseen. Hinta päivälle on 50€ sisältäen lämpimän ruuan (norm. 16€), radan ja varikon käytön (norm. 60€/h), sekä lopuksi nuotiomakkarat ja pannukahvit. II-ohjaajat / huoltomiehet ruokailumaksu 15€.

Mukaan mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta, joilla on 18 vuoden ikä, ajokortti, suostut ottamaan osaksi aikaa halukkaan toimitsijan kyytiin (pois lukien juniorikuljettajat), sekä sinulla on tapahtuma päivänä kilpa-autossa liikennevakuutus voimassa. Turvallisuus syistä näistä ei tingitä.

”Punakilpiseen” autoon saa liikennevakuutuksen pelkällä runkonumerolla ja samassa puhelussa sen voi irtisanoa päättymään Kaasujalka Rallin jälkeen. Tallainen vakuutus maksaa 25€ (minimi maksu) ja on voimassa sekä harjoituspäivänä että kilpailupäivänä, joten kilpailupäivänä sinulle tulee vain kilpimaksu 13€. Tai voit ottaa vakuutuksen vain harjoituspäiväksi, jolloin se maksaa saman 25€.

TOIMITSIJAJAOS

Toimitsijajaoksen tapahtumaan ovat oikeutettuja jäsenet jotka täyttävät toimitsijajaoksen jäsenyys vaatimuksen. Olet toimitsijajaoksen jäsen, kun olet ollut mukana kolmessa toimitsijatehtävässä vuoden aikana (seuran omat kilpailut ja vastavuoroisuutena tehdyt toimitsijatehtävät muille seuroille). Tämän jälkeen jäsenyys säilyy kyseisen vuoden ja seuraavan vuoden.         

RALLIKYYDITYKSEEN

Jos olet haaveillut kilpa-auton kyytiin pääsemisestä, mutta syystä tai toisesta se ei ole onnistunut. Nyt järjestämme mahdollisuutta päästä seuran omien kuljettajien kyyditykseen. Hinta päivälle on 25€ sisältäen lämpimän ruuan (norm.16€), kyydityksen, kypärän ja lopuksi nuotiomakkarat ja pannukahvit.

AJO-OPETUS / AJOHARJOITTELU

Niille toimitsijoille, jotka puolestaan haluavat kokeilla mihin ne omat rahkeet riittävät ratin takana on nyt myös mahdollisuus päästä toteuttamaan itseään. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautunutta. Hinta päivälle on 45€ sisältäen lämpimän ruuan (norm.16€), auton lainan, renkaat, polttoaineet, ajovarusteet, ammatti opettajan viereen, peltoradan ja lopuksi nuotiomakkarat ja pannukahvit.

Käytössä on -93 vuosimallin Ford Sierra 2.0 DOHC, jossa on asian mukaiset turvakaaret, penkit, 6-pistevyöt ja 100% lukkoperä hauskanpitoa varten. Autossa on voimassa oleva liikennevakuutus.

KATSELIJAT

Mikäli et syttynyt mihinkään aikaisemmista vaihtoehdoista, mutta haluat tulla mukaan katsomaan ja paistamaan makkaraa laavulle niin sekin onnistuu.

Hinta on 15€ sisältäen lämpimän ruuan (norm.16€) ja lopuksi nuotiomakkarat ja pannukahvit.

AIKATAULU JA OHJELMA:

9:15 Lähtö toimistolta toimitsijoille (kuljettajat menevät omilla yhdistelmillään suoraan Saukkolan EK:lle)
10:45-11:30 Kaikille yhteinen ruokailu Saukkolan EK:n kokoustila
11:30 Jako toiminnan mukaan (Kuljettajat menevät valmistelemaan ajokkejaan, toimitsijat jäävät koulutukseen ja varustautumaan) (arvotaan ketkä kyyditettävistä menevät kenen kuljettajan kyytiin)
12:00-16:00 Ajoaika
14:00-16:00 Peltoradan vieressä laavulla makkaranpaistoa ja nuotiokahvit omaan tahtiin
16:00 Kotiin lähtö
17:30 Takaisin toimistolla

Yhdistyksellä on tätä tapahtumaa varten erikseen sovittu tapaturmavakuutus. Autojen liikennevakuutukset kattavat ajon aikaiset henkilövahingot ja seuran tapaturmavakuutus muut mahdolliset tapahtuman aikaiset vahingot.

Kaikki ilmoittautumiset viimeistään 12.5.2018 Kati Muntola 040 724 9427 tai kati.muntola(at)hotmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro mitä olet tulossa tekemään ja mahdolliset ruoka-aine allergiat. Suorita samalla maksu alla olevalle tilille.

Salon Urheiluautoilijat ry
FI33 5410 0220 2742 06
Viitteeksi: Oma nimi Saukkolan EK