JÄSENTIEDOTE 2/2019

OP RALLISPRINT PALAUTEPALAVERI JA SAUNAILTA

Suuret kiitokset kaikille OP Rallisprint kilpailun järjestämiseen osallistuneille ja sen onnistuneeseen läpivientiin vaikuttaneille!

OP Rallisprintin yhdistetty palautepalaveri ja saunailta perjantaina 8.2.2018 klo 18.00 alkaen Tupurin majalla (Hiihtomajantie 11, 24100 Salo).

Palautepalaverin jälkeen ruokailu ja sauna lämpimänä eli ottakaa sauna varusteet mukaan.

Jotta tiedetään varata oikea määrä ruokaa niin ilmoittaudu viimeistään ti 5.2 osoitteeseen: info(at)salonua.fi tai tekstiviestillä numeroon: 0500 593 037.

TOIMITSIJA ILLAT

Aloitamme kuukausittaiset toimitsija illat seuran toimistolla joka kuukauden toisen täyden viikon torstai klo 18.00. Ensimmäinen kokoontuminen torstaina 14.2. Illassa on toimitsija tekemiseen liittyvä teema, jonka käymme ensin läpi ja sen jälkeen katsomme tulevia tapahtumia. Kokoontumisiin ovat kaikki tervetulleita! Katso iltojen tarkemmat tiedot seuran tapahtumakalenterista: www.salonua.fi/seura/yhteystiedot/kalenteri/

JÄSENKYSELY 2018

Kiitos kaikille jäsenkyselyyn vastanneille, 50€ lahjakortin arvonnan voitti Mika Heinonen, Onnittelut!

LISENSSISTIPENDIT 2019

Lisenssistipendit 2019 tulevat hakuun. 6.1 jätetyt hakemukset käsitellään 7.1 ja jos et tuohon ehdi niin 3.2 mennessä jätetyt hakemukset käsitellään 4.2. Hakemukset tulee jättää osoitteeseen info(at)salonua.fi.

Nuorten kuljettajien osalta (alle 18v) vaatimuksena on:

  • Kilpailija on ollut vähintään 6kk seuran jäsen.
  • Kilpailija on osallistunut kolmeen AKK:n alaiseen kilpailuun edellisenä vuonna.

Muiden osalta vaatimus on:

  • Kilpailija on ollut vähintään 6kk seuran jäsen.
  • Kilpailija on osallistunut kolmeen AKK:n alaiseen kilpailuun edellisenä vuonna ja kilpailija on tehnyt kaksi toimitsijatehtävää Salon Urheiluautoilijoiden järjestämissä kilpailuissa tai oman seuran vastavuoroisuustehtävissä.

Myönnetyt stipendit maksetaan vasta sen jälkeen, kun kilpailija on lunastanut lisenssin vuodelle 2019.

Helpottaaksemme stipendityöryhmän työtä, stipendiä on haettava ohjeistuksen mukaisella hakemuksella, jotka löytyvätalta:

Hakemuslomakkeet:

         

RAISION URHEIULUAUTOILIJOIDEN MOTORSPORT-LASKIAINEN 9.2.2019

Raision moottoriradalla järjestetään ajopäivä, jossa sprinttiradalla toisistaan mittaa ottavat eri lajien (ralli, jokkis jne.) kilpa-autot leikillään, mutta aikaa ja toisiaan vastaan. Samaan aikaan möhköt eli off road-autot ajavat Offi crossia pitkin lumisia kallioita.

Katso esite tästä: Ajopäivä 9.2. kutsu

SOMERON URHEILUAUTOILIJOIDEN JM-KILPA-AUTO ARVONTA

Somneron Urheiluautoilijoilla on arpajaiset käynnissä missä pääpalkintona JM-KILPA-AUTO. Arpajaisten tuotot käytetään JM-rata Somuran katsomon ja radan kunnostukseen!

Arpajaisista löydät lisää tietoa täältä.